Løberuten for løbet 2017 er nu endeligt på plads.

Løberuten 2017

** Opdatering den 11/8 **
Efter grundige overvejelser, har gruppen bag løbet valgt at vende ruten om.
Således skal nedenstående læses fra bunden for at få en forståelse af ruten.


Løberuten 2017 starter i den østlige ende af Bomgårdshaven. Herfra ind ad Eskegårdsvej, hvor vi drejer til venstre op  af hulvej, og derefter fortsætter af Gammel Bedervej forbi vandværket.
Som den tidligere rute krydser vi også i år Bedervej, og løber kort op af Gyldenkronesvej, og tager den første sidevej til højre. Vi finder det den lille sti for enden af vejen, og løber kort efter til venstre op af bakken, imod Mårslet Bypark.
Når vi møder bommene, skal vi i år fortsætte ligeud, helt op til den nye brede asfaltsti i Mårslet Bypark. Den følger vi hele vejen til enden af parken, hvor vi kort efter drejer til højre, og løber på grusstien igennem byparken den modsatte vej.
Efter nogle hundrede meter, møder vi igen asfaltstien som går på tværs, og her tager vi den til venstre, op til Nymarks Alle.
På Nymarks Alle drejer vi til højre, og fortsætter ned til rundkørslen ved Tandervej.
Her sørger vores trafikvagter for at lede os sikkert lige over vejen, og vi forsætter ad Damgårstoften.
Efter vi har nydt klapsalverne ved Seniorbo, drejer vi til højre ad Damgårdstoften, og fortsætter til enden af vejen.
Her følger vi vejen til venstre, og idet vejen tager endnu et sving, fortsætter vi i stedet ligeud, ad den lille sti, som fører os ned på Mustrupvej.
På Mustrupvej har vi igen en trafikvagt, som leder os på tværs af vejen, og ned af stisystemet imellem boligerne på Mustrupvej og Ovesdal. Her går det ned ad bakke, så giv den bare lidt gas.
Snart er vi tilbage på tidligere års kendte rute, der leder os forbi Giber å, inden vi drejer til venstre op imod Testrupvej og Mårslet Skole. Som tidligere tager vi turen tværs over skolegården, og af den snørklede vej ud imod Obstrupvej.
Idet ruten i år kun udbyder en 5 km. rute, skal alle løbere den samme vej på tværs af Obstrupvej, lidt til venstre, og derefter til højre ind af Mølleparken. Tidligere års løbere vil nyde den kendte rute, som igen tager det spidse hjørne efter Mølleparken, og ned under banen, inden det går op imod Præstegårdsvej.
Her skal man så passe på, at man ikke kommer til at løbe i sine egne tanker, for ruten går i år op ad Præstegårdsvej, i stedet for at fortsætte af stisystemet. Nu er vi også snart tilbage igen, idet vi drejer til højre, og løber ind mod Hørretvej.
På Hørretvej drejer vi til højre, men kort efter skal vi over vejen, for at fortsætte ind af stien nord om Kildevangen. For enden af stien krydser vi Langballevej og fortsætter af en sidevej til samme, til vi når enden af vejen. Her møder vi endnu en af Mårslet’s mange stier, som vi følger til venstre.
Det leder os op til baneovergangen ved Eskegårdsvej, hvor vi håber at man er færdig med at teste de nye tog, og samtidig ikke begyndt at køre drift på dem, så vi kan passere i fred og fordragelighed.
Nu sættes så den afsluttende spurt ind, for om ganske få meter rammer du målporten i Bomgårdshaven.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE