Kom og få gratis massage og akupunktur på løbsdagen

reneIgen i år kan du få gratis massage eller akupunktur af René Steffensen på løbsdagen ved banerne i Mårslet. I tidsrummet ca. kl. 15.00 – 17.00.

René arbejder til dagligt med massage og akupunktur på Aarhus Universitetshospital. Han har stor erfaring med skader og lidelser i bevægeapparatet. Han foreslår som regel øvelser, ergonomi, holdningskorrektion og giver kost/vitamin råd, livsstilsændringer og afspændingsråd i mine behandlinger, så det aldrig bliver en endeløs passiv behandling du får. Han har i min tid som aktiv håndboldspiller, marathonløber og gennem utallige motionscykelløb selv mærket diverse skader på egen krop og forstår derved, hvor afhængig man er af effektiv behandling. Han tager altid det mentale aspekt med i behandlingen, hvis det er nødvendigt. René bruger både akupunkturen, massage og zoneterapi til behandling på det mentale plan.

René bor Langballevej 134 og i Barthsgade 1.

Du kan læse mere på: www.maarsletakupunktur.dk

Comments are closed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE